Avloppsstopp

Du ser dig om och suckar belåtet. Renoveringen var en lång och stressig period men den är äntligen över och du kan njuta av ditt hem på dina villkor. Det är så mycket roligare att laga mat nu när köket ser ut som det ska, och du vill gärna ha gäster varje helg bara för att stolt kunna visa upp ditt mysiga vardagsrum. Men först måste maten lagas. När du närmar dig diskhon märker du dock att något luktar illa. ”Jag måste ta ut soporna”, tänker du och vrider om kranen. Med förfäran ser du då hur vattnet, i stället för att rinna ner i avloppet, istället verkar stanna till och sedan komma upp igen – och du inser att det inte är soporna som luktar.

Det har blivit stopp i avloppet, och det är inte alls vackert.

Paniken: Vad gör jag nu?Rörmokare med Omnia Bygg

Vattnet är en så självklar del av vårt liv att vi inte riktigt kan förstå vad det innebär att vara utan det förrän det händer. Och då blir man minst sagt sur. Det går inte att duscha eller tvätta händerna, laga mat, spola toan, tvätta kläder, eller ens att dricka något när man blir törstig. Stopp i avloppet har andra konsekvenser – otäcka lukter man inte kan göra något åt och ett fullständigt funktionshindrat kök och badrum. Vem vill vara med om sådana otrevligheter i sitt nyrenoverade hem? Men det finns goda nyheter – har du behov av VVS hjälp? Då kan du vända dig till Omnia Bygg.

Omnia Bygg – Din räddare i nöden

När det gäller att få tag på duktiga rörmokare och VVS-experter i Malmö finns Omnia Entreprenad där för dig. Våra tjänster inkluderar bland annat:

  • Installation av värmepumpar
  • Stambyte
  • Rörläggnig
  • Markarbeten som plattsättning, grävarbeten och dränering av husgrund
  • Badrumsrenovering
  • VVS-avdelningen som tar hand om ovannämda problem: stopp i avloppet, dåliga lukter, kranar som står och rinner och servning av värmesystemet.

Omnia Bygg är certifierade enligt ”Säker Vatten” och erbjuder bland annat installation och servning av vatten och värmesystem som genomgått en skräddarsydd anpassningsprocess till just din specifika fastighet. Som fast kund hos Omnia har du även tillgång till vår jourtjänst, vilket innebär att du kan ringa när som helst det blir problem, för att få det fixat så fort som möjligt.