Femtio sekunder som ödelade allt

Det är lördag kväll. Folk gör det vanliga – vissa är kvar på stan och shoppar, andra lagar mat och några få har redan gått och lagt sig. Alla lever olika liv, och ingen bryr sig särskilt mycket om vad grannen håller på med.

Plötsligt rubbas lugnet av en våldsam jordbävning. Lyset går, folk skriker, och i halvmörkret ser man ett moln av damm som täcker allt. Ljudet av larm som går på, bilar som tutar och folk som ropar på släktingar och vänner dämpas snart av ett nytt och mycket starkare ljud: skyskrapare som rasar överallt. Halva stan blir förstörd på några sekunder, och hundratals människor mister livet.

Markarbetet: Grunden till ett lyckat bygge

Scenariot som beskrivs ovan är tagen ur verkligheten. När experterna undersökte de byggnader som förstörts under jordbävningen i Ecuador år 2016, lade de märke till att de flesta hade ett gemensamt: det hade slarvats med markarbetet och byggnadernas grund. Detta slarv kostade många människor livet.

Du som planerar att bygga nytt vill förstås att slutresultatet inte bara ska vara skönt för ögat, utan också säkert i olycksfall som det ovannämda. Därför är det extra viktigt att du inte anlitar vem som helst för att utföra arbetet, utan du låter experterna ta hand om det. När det gäller detaljer som schakt, stensättning och grundläggning kan man aldrig vara för noga. Din byggnad ska stå kvar, även om alla andra rasar.

Nybyggnation med trygghet och kvalitet

Nordbecks Entreprenad AB har över 65 års erfarenhet av markarbete samt anläggningsentreprenad. De erbjuder alla sorters maskiner som du kan hyra för ditt projekt, samt förare som kan dem och kan bidra till projektets framgång. Du som behöver tillgång till maskinuthyrning i Malmö kan vända dig till Nordbecks Entreprenad AB för hjälp med hela projektet, stegvis:

  • Planeringen
  • Genomförandet
  • Slutförandet samt
  • Efterarbetet.

Hör av dig till dem och anlita riktiga experter som erbjuder trygghet och kvalitet samtidigt som de gör sitt för att skydda miljön – tar hand om restprodukter, förnyar sin maskinpark så ofta som möjligt och tillämpar alla nyheter som gör deras arbete mer ekologiskt och naturvänligt. På så sätt försäkrar du dig om att dina pengar investeras väl, och att ditt nybygge kommer att stå kvar trots allt.