Madrass med komfort

Har du tänkt på rätt säng?

Har du tänkt på om du skall behålla din nuvarande säng eller kanske byta till något nytt och trendigare? Idag finns det inte bara många sängtillverkare som syns via deras fysiska provbutiker, du kan också hitta dem och få tillgång till hela deras sortiment via nätet. Det bästa sättet att få inspiration till din nya, funktionella och vackra säng är via nätet.

Hästens bäddmadrassHästens och Jensen

Två märken som ofta kommer på tal när det gäller sängar är topptillverkarna Hästens (Sverige) och Jensen (Danmark). Det är egentligen inte stommar och konstruktion som gör dessa märken till storsäljare, utan i första hand madrasserna.
Hästens – med sitt härliga blåvitarutade mönster – är specialister på så kallade kontinentala sängar med en tjock fjädrande underdel, ytterligare en tjock madrass och allra överst en bäddmadrass för full komfort. De tillverkar också ställbara sängar där du på samma sätt som med en skön kontorsstol kan luta dig tillbaka skönt medan du tittar på TV i sovrummet.

Jensens är ett anrikt möbelföretag som grundades på 40-talet i Danmark. Jensen kom under 80-talet att växa som starkast inom sängsegmentet med missionen att ge stöd och liggkomfort åt kroppen. Jensen har visat sig vara mycket innovativa vilket satt starka avtryck i branschen. Med en uppsjö av intressanta tryckavlastande material och sänguppbyggnadslösningar har man etablerat sig som en stor sängaktör i Europa.

Köp din säng på nätet

På nätet finns det en uppsjö av butiker som säkert och effektivt tillhandhåller försäljning av sängar. Du kommer knappast ha några problem med att hitta din drömsäng och förhoppningsvis kan du också pröva den fysiskt om modellen finns i butik. Bland de populäraste e-handlarna som också tillhandhåller sängar finns: Wegot.se, Trademax.se, Furniturebox och Confident Living. Samtliga är mycket pålitliga och användarvänliga alternativ med bra kundservice.