Mysigt

Inred ditt badrum

Hur vill du att din badrum skall se ut för att du skall må och trivas bättre? Faktum är att badrum är den plats vi vistas i under stora delar av våra liv. Ändå så faller platsen lite  glömska när det gäller inredning. Kanske har du en begränsad badrumsyta? I så fall är det detaljinredning du behöver titta mer på. Har du ett större och luftigare badrum kan det vara värt att titta lite mer på vackra klassiska designobjekt. Oavsett vad du är ute efter så finns det riktligt med information på nätet som kan ta ditt badrum till en annan nivå.

Badrumstillbehör

Badrumsporslinet är accessoarer du måste se över. Stämmer de överens med de övriga ytorna i badrummet? Se alltid till helheten innan du byter detaljen. Har din toalettstol en färg som inte alls passar in mot väggar och golv bör du tänka på ett alternativ. Samma sak gäller för tvättställ, badkar och bidéer. Badrumsprodukter kan du hitta till de mest fantastiska priser online. Och vill du se dem på nära håll så är det bara åka ut till butik.

Nätet är fantastiskt – från produkt till betalning och leverans

Detaljer på badrumsproduktAllt i möbelväg till köket såsom badkar, belysning, badrumsmöbler, blandare, jacuzzi, duschdraperier, duschset, golvvärme, handdukstorkar, kakel och klinker, toalettstolar och mycket mer kan du köpa direkt på nätet. Det blir i alla lägen billigare än om du skulle köpa dem direkt i butiken. Alla tänkbara märken finns numera representerade online. Exempelvis hittar du utan vidare varumärken som Gustavsberg, Svedbergs, Hafa, Noro, Purus, Westerbergs, T2, Tylö, Matsson och många fler i de flesta pålitliga nätbutiker för badrumsprodukter.

I de flesta fall är frakten gratis. Är det fråga om mindre försändelser levereras dessa till ditt närmsta utlämningsställe. Stora paket brukar alltid levereras ända fram till din dörr. Leveranserna varierar med allt från några dagar upp till två veckor. För varor som kommer direkt från fabrik kan det ta upp till veckor att få försändelsen.

De vanligaste betalsätten är faktura, faktura med delbetalning, kontokort (VISA/Mastercard) eller bank. Se till att sidan du beställer i från alltid har e-handlarcertifikat och SSL-kryptering för betalningar.